HITELEK

Szakértő kollégánk azért dolgozik, hogy a folyamatosan változó banki hiteltermékek közül segítsen megtalálni az egyedi adottságoknak és igényeknek megfelelő legkedvezőbb lehetőségeket.

A megtakarítással kombinált jelzáloghitelek vagy "kombi hitelek" lényege, hogy valamilyen megtakarítási termék (pl. életbiztosítással kombinált megtakarítás) kapcsolódik a hitelszerződés mellé. A kapcsolódó megtakarítás funkciója, hogy segítse a a hitel mielőbbi visszafizetését, ezzel pénzt spórolva az ügyfélnek.  

Ingatlan hitelek

Lakást vásárolna? Építkezne? Felújítaná meglévő ingatlanát? Szabad felhasználásra szeretne hitelt felvenni? Esetleg meglévő korábbi lakáshitelét váltaná kedvezőbbre?

Személyi kölcsönök

Szüksége van pénzre, azonban ingatlanfedezet nélkül keres kedvező megoldást?

CSOK

A Családi Otthonteremtési Kedvezményt, állami támogatás ingatlanvásárlásra.

Babaváró hitel

A Babaváró kölcsön a gyermekvállalás előtt álló házaspároknak nyújt anyagi segítséget. Lakásvásárláson gondolkodik? A Babaváró Kölcsönt önerőként használhatja. 

Zöld hitel

A CSOK-kal is kombinálható zöld hitellel befektethet a jövőbe, hiszen fenntartható otthont teremtve óvja a környezetet és jelentős pénzt spórol magának.

A zöld hitel olyan jelzáloghitel, amelyet legalább BB energetikai besorolású, vagy annál is modernebb új építésű ingatlan vásárlására vagy építésére fordíthat, akár 70 millió forint értékben. Kamata rendkívül kedvező: maximum 2,5%-os, és akár 25 éves futamidőre is felveheti.

A CSOK hitelt kedvező kamat helyett kamatmentesen kapja, ha egyszerre veszi fel a zöld lakáshitellel, együttesen maximum 70 milliós összegben. CSOK hitelt 2 és 3 gyermekes családok vehetnek fel maximum 10 illetve 15 millió forintig a vissza nem térítendő CSOK támogatás mellé. 

Vállalati hitelek

Lépjen szintet vállalkozása. A hitelfelvétel számos cég esetében segítség a fejlődés elérésében, elősegíti a gyorsabb növekedést és újabb lehetőségeket nyithat meg a vállalat előtt. 

Hitelt igényelne?