kezdőo

Teljes körű pénzügyi szolgáltatás

Ismerje meg szakértelmünket!

Hiszünk benne, hogy minden ember a biztonságra törekszik. Mi ezt a biztonságot szeretnénk megadni ügyfeleinknek, legyen szó lakásbiztosításról, autóbiztosításról, vagy saját és gyermekeink jövőjének biztosításáról. Termékeink az ügyfeleink biztonságát szolgálják, szolgáltatásaink ezért teljes körűek, rugalmasak, és kedvező díjúak.

Velünk ön időt, energiát és pénzt spórol meg.

Ezért, ha biztonságban akarja tudni családja jövőjét és vagyontárgyait, legyen a partnerünk.

Mik a biztosításaink előnyei az ön számára?

Lakásbiztosításaink egyedülálló all risk biztosítások, melynek lényege, hogy az összes biztosítási fedezetet tartalmazzák, így önnek nem kell azon gondolkodnia, hogy mi az ami esetleg kimaradt a biztosításából. További előnye, hogy a piacon egyedülállóan lehetőség van az ingatlant újjáépítési értékre biztosítani, illetve az ingóságokat beszerzési értéken.

Casco biztosításink szintén teljes körűek, így az ön gépjárműve védve van az elemi károkkal, töréssel, és lopással szemben, kedvező díjért, és együttkötési lehetőséggel.

Megtakarításaink az ügyfeleink részére a piacon található egyik legalacsonyabb költséget jelentik, így az Aegon Biztosító megtakarítása az ön számára az egyik legkedvezőbb, különösen, ha a rugalmasság és a jó hozamok is fontosak az ön számára.

Életbiztosításainkkal az egész családját biztonságban tudhatja, legyen szó betegségről, balestről, vagy orvosi ellátásról. Valamint olyan speciális fedezetekről, amik csak nálunk érhetőek el.

Mindezt az ön saját ügyfélportálján keresztül kezelheti.
Ide írhatsz...