KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS BIZTOSÍTÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Kedves Ügyfeleim!

Sokan kérdezték, hogy a koronavírussal kapcsolatos megbetegedésre, ne adj isten halálesetre térítünk-e?

Az Aegon térít akár a megbetegedéssel, akár a halálesettel kapcsolatban, akinek vannak egészségbiztosítási fedezetek a megtakarításban.

  • Keresőképtelenség esetére szóló, napi térítést nyújtó kiegészítő egészségbiztosítás

Egy súlyosabb betegség vagy komolyabb baleset következtében akár több hónapra is kieshetünk a munkából. Az ilyen helyzetekben nemcsak a gyógyulás költségei terhelik meg a családi költségvetést, de a keresőképtelenség miatt a havi jövedelmünk is érezhetően csökken. Keresőképtelenségre szóló kiegészítő biztosításunkkal jelentős összeggel egészítheti ki a lecsökkent havi jövedelmét.

  • Kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás

Érdemes felkészülni azokra az esetekre is, amikor rövidebb vagy hosszabb ideig kórházi ápolásra szorulunk. Ebben a helyzetben nyújthat anyagi segítséget a kórházi napi térítést nyújtó kiegészítő biztosítás, amely egy előre meghatározott összeget fizet a kórházban töltött napokra.

  • Házi orvosi ügyeleti ellátás

Ez a szolgáltatás az orvosi ügyeleti ellátást biztosítja. Az erre vonatkozó igényt az Aegon Doktor egészségügyi tanácsadó vonalon kell jelezni. Budapesten és 20 km-es körzetében napi 24 órában, megyeszékhelyeken és azok 10 km-es körzetében pedig 8-20 óra között érvényes.

  • Kockázati kiegészítő életbiztosítás

A kockázati életbiztosítás védelmet nyújt a hozzátartozóknak arra az esetre is, ha a gondoskodó családtag meghal, és emiatt nagyobb költségek merülnek fel (temetés, hagyatéki eljárás, illetékek, hivatalos ügyek, hiteltörlesztés stb.), és hosszabb távon csökken a család eddig megszokott bevétele.