MEGTAKARÍTÁSOK

Nyugdíj megtakarítás

Biztosan ön is hallott már róla, hogy a mi korosztályunknak már nem lesz nyugdíja vagy csak nagyon minimális.

Sajnos nekünk már saját magunknak kell gondoskodnunk a jövőbeni nyugdíjunkról, hiszen a jelenlegi nyugdíjrendszer már képtelen lesz 10-20 év múlva kifizetni az ellátásunkat.

Ennek következtében igen nehéz helyzetbe fog kerülni mindenki, aki nem gondolkodik előre, hiszen aki egy életen át dolgozott és fizette a járulékokat, az megszokott egy életszínvonalat, és szeretné azt a nyugdíjas éveiben is fenntartani. Azonban, erről már nekünk kell gondoskodnunk, mert az állam nem fog tudni!

Az állam az ilyen célú megtakarításokat 20% adókedvezménnyel támogatja, ezzel is ösztönözve az embereket az öngondoskodásra.

Ezen nyugdíj célú megtakarításra tudunk önnek segítséget nyújtani, a piacon megtalálható legjobb konstrukciókkal, melyeket egy rövid személyes találkozó során tudunk megbeszélni. Ez természetesen semmiféle kötelezettséggel nem jár, de gondolom mint felelősségteljes ember, ön is szeretné biztosítani a nyugdíjas éveit.

Gyermek jövőjének biztosítása

Gondolom, hogy felelős szülőként ön is a lehető legtöbbet akarja adni a gyermekeinek, amikor kirepülve a családi fészekből, önálló életet kezdenek. MI abban tudunk önnek segíteni, hogy gondoskodhasson a gyermekei anyagi jövőjének biztonságáról.

Mint ön is biztosan tudja, manapság az oktatás igen sokba kerül, ennek biztosítása pedig feltétlenül szükséges ahhoz, hogy gyermekei a jövőben jó állást kaphassanak és megfelelő színvonalon élhessenek.

Vagy szeretné támogatni lakásvásárlásában, autóvásárlásában, ami szintén nem elhanyagolható összeg. A hitel pedig nagyon nagy teher, és jobb lenne, ha nem egyből adóssággal kezdenék a gyermekei az életet.

Ezeket, vagy bármilyen más célt, sokkal könnyebb hosszabb távon, kisebb összegekből előteremteni, mint mikor hirtelen egyszerre kell ezeket a súlyos milliókat kifizetni.

Segítséget nyújtunk, hogy gyermekeinek mindent megadhasson, amit ön is megkapott szüleitől, vagy amilyen segítség önnek is jól jött volna.

Ezeket a megoldásokat egy rövid, személyes találkozón tudjuk megbeszélni, ami természetesen semmilyen anyagi kötelezettséggel nem jár.

Adjon magának esélyt arra, hogy segíthessünk a gyermekei biztonságos életének megalapozásában!

Saját otthon teremtése

Mindannyiunk egyik legfőbb álma egy saját otthon, mely biztonságot és melegséget nyújt. Biztosan ön is elképzelte már, hogy milyen lenne álmai otthona. Egy tágas, saját udvarral és kerttel rendelkező ház a legtöbb családot tervező ember álma. Ám, az ehhez szükséges anyagi fedezet előteremtése nem egy egyszerű feladat. Ezért is fontos, hogy mielőbb elkezdjük az álom-otthonunk anyagi megalapozását, hiszen ezt sokkal célszerűbb saját megtakarításból megtenni, mint hitelből.

Ingyenes tanácsadásra jelentkezem